praktische info

De Waterstraat is een gezellige persoonlijke yogastudio in Sint-Amandsberg. Of je nu beginner of ervaren yogi bent, hier ben je welkom zoals je bent. Hieronder vind je alle praktische info die je nodig hebt. Toch nog andere vragen? Stuur Brenda een berichtje via whatsapp 0474/825274.

Prijzen

Losse proefles voor een eerste deelname: €10
Vijfbeurtenkaart voor bestaande leerlingen: €60
Beginnersreeks (6 lessen): € 75
Lange zondagles (incl lunch) 25€
Privéles: €50

Meenemen

Yogamatten en attributen zijn aanwezig in de studio. Een eigen yogamatje meebrengen mag, maar is zeker niet nodig.
Je kan water en thee drinken voor en na de les. Tijdens de les wordt er niet gedronken, dus een drinkbus is overbodig.

Wat trek
ik aan?

Yoga beoefen je op blote voeten. Draag niet knellende kledij waar je je vlot in kan bewegen. Een legging of short en T-shirt zijn meest geschikt.
Er is een ruimte waar je je kan omkleden.

Wanneer starten
de lessen?

Klik op de les van jouw keuze op onze aanbodpagina om te zien wanneer een nieuwe reeks begint, of dat je nog kunt instromen in een bestaande reeks.

Aankomst

De voordeur gaat open een kwartier voor de start van de les en sluit op het startuur van de les. Kom zeker 5 minuten voor het startuur aan zodat we op tijd kunnen beginnen.

Voor wie is
Iyengar yoga?

Wat Iyengar yoga zo bijzonder maakt, is dat het voor iedereen geschikt is, zelfs als je te maken hebt met blessures of medische aandoeningen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we begeleiden je met zorg en aandacht. Met behulp van props en aangepaste houdingen maken we Iyengar yoga haalbaar en veilig voor iedere individuele behoefte.

Fysieke of medische klachten?

Neem voor je eerste les zeker contact met Brenda als je fysieke of medische klachten of blessures hebt. Zo kan daar rekening mee gehouden in de les of kunnen we bespreken of de lessen geschikt voor je zien.

inschrijven

Inschrijvingen en betalingen lopen via Momoyoga of via whatsapp (0474/825274) en overschrijving. De eerste keer zul je een account moeten aanmaken op Momoyoga. En voor elke les dien je je op voorhand aan te melden via Momoyoga. Bij laattijdige uitschrijving (2 uur voor de les) ben je je inschrijvingsgeld kwijt.
Bij de reeksen zijn de gemiste lessen niet terugbetaalbaar of overdraagbaar.
Beurtenkaarten zijn 6 maanden geldig.
De lessen gaan door vanaf 3 deelnemers. Schrijf daarom bij voorkeur 24 uur op voorhand in.
Er is een whatsapp groep voor wie regelmatig deelneemt aan de lessen. Deze wordt gebruikt voor last minute communicatie over de lessen. Nog geen toegang? Stuur Brenda een berichtje via whatsapp 0474/825274

Momoyoga

Voor het kopen van een lesbeurt of beurtenkaart en voor het inchrijven en betalen voor een workshop of lessenreeks werken wij met Momoyoga. Je kan er je beurtenkaart zelf beheren, je saldo aan beurten zien en je aanmelden voor de lessen die je wil volgen.

De eerste keer dien je een login aan te maken. Houd je login en wachtwoord goed bij! Heb je al een login voor Momoyoga bij een andere studio. Dan kan je gewoon de studio toevoegen aan je bestaande account.

Hoe op Momoyoga geraken:

Adres

Waterstraat 39
9040 Gent (Sint Amandsberg)
Ontvang de nieuwbrief
Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor Googles privacybeleid en gebruiksvoorwaarden gelden.